Kimoglou Seven Institute

Υπηρεσίες του ινστιτούτου Kimoglou Seven

Κλινική ύπνωση /Εικονική πραγματικότητα/ Νευρο- προγραμματισμός
Brain Waves/ Συμβουλευτική

 

Εικονική Πραγματικότητα

Η Εικονική Πραγματικότητα (ΕΠ)είναι μια τεχνολογία η οποία αποσκοπεί στη μίμηση της
πραγματικότητας ή στην παρουσίαση «εναλλακτικών» κόσμων. Τα βασικά χαρακτηριστικά της είναι:

η πλοήγηση και αλληλεπίδραση των χρηστών με το περιβάλλον

η χρήση τρισδιάστατων γραφικών και κίνησης

η ανατροφοδότηση πολλαπλών αισθήσεων (όραση, ακοή, αφή) μέσω ειδικών συσκευών

Η Εικονική Πραγματικότητα, με την χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, προσομοιώνει υπαρκτά και μη περιβάλλοντα στα οποία μπορεί ο χρήστης να κινηθεί ελεύθερα καθώς και να αλληλεπιδράσει με τα αντικείμενα που υπάρχουν. Το κύριο χαρακτηριστικό που επιδιώκεται είναι η δράση του χρήστη με τρόπο όπως αυτόν του πραγματικού κόσμου.

 

Νέα συστήματα τρισδιάστατων εκπαιδευτικών παιχνιδιών για βελτίωση μνήμης μάθησης, στο Kimoglou seven institute

Νέες συσκευές εικονικής πραγματικότητας στο Kimoglou seven institute, ένα μοναδικό σύστημα με τρισδιάστατα παιχνίδια για βελτίωση μνήμης μάθησης, συγκέντρωσης!

 

Νευροανάδραση

Πρόκειται για μία στρατηγική μάθησης, η οποία καθιστά το άτομο ικανό να μεταβάλλει την εγκεφαλική του δραστηριότητα. Είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο ότι όταν υπεισέρχονται στην αντίληψή μας - κυρίως οπτικώς ή ακουστικώς - πληροφορίες σχετικά με τις σωματικές μας λειτουργίες, ακόμη και αυτές που υπάγονται στο Αυτόνομο Νευρικό Σύστημα (ΑΝΣ) όπως οι καρδιακοί παλμοί ή τα εγκεφαλικά κύματα, τότε μπορούμε να παρέμβουμε στη διαδικασία. Στην ουσία η Νευροανάδραση είναι ένας τρόπος εκγύμνασης του εγκεφάλου. Όπως χρησιμοποιούμε στο γυμναστήριο τα κατάλληλα όργανα για να δυναμώσουμε συστηματικά συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες, παρομοίως χρησιμοποιούμε τα αντίστοιχα μηχανήματα και τεχνικές της Νευροανάδρασης για να γυμνάσουμε συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου. Αποτέλεσμα αυτής της εκπαίδευσης είναι η φυσιολογικοποίηση των εγκεφαλικών κυμάτων και κατ' επέκταση των σωματικών και ψυχικών λειτουργιών.
Με την Νευροανάδραση επιτυγχάνουμε:

 • Αύξηση χαλάρωσης και μείωση της πίεσης και της ανησυχίας
 • Ενισχυμένη δημιουργικότητα
 • Αντοχή σε υψηλό φόρτο εργασίας για παρατεταμένες χρονικές περιόδους
 • Δυνατότητα συγκέντρωσης και μείωση ποσοστού σφάλματος
 • Συγχρονισμός και ισορροπία μεταξύ των δύο ημισφαιρίων
 • Ευελιξία της σκέψης και καλύτερη ανταπόκριση στα ερεθίσματα
 • Δυνατότητα να ξεπεραστούν οι παλινδρομήσεις και γρηγορότερη ανάταξη
 • Αυτό-ρύθμιση
 • Συναισθηματικός έλεγχος και αποτελεσματική προσαρμογή
 • Συνειδητοποίηση που ενσωματώνεται αντιληπτικά στην πραγματικότητα
 • Αυξημένο ανοσοποιητικό σύστημα

 

Νεύρο-προγραμματισμός

Ο νεύρο-προγραμματισμός  είναι μία τεχνική πρόκλησης του εγκεφάλου με σκοπό την επίτευξη της καλύτερης λειτουργίας του. Πρόκειται για μια μη επεμβατική διαδικασία με αποτελέσματα σε ένα πλήθος συμπτωμάτων. Είναι μια προσωπική προπόνηση για τον εγκέφαλο. Είναι εκπαίδευση των εγκεφαλικών κυμάτων μέσω υπολογιστή
Αυτό επιτυγχάνεται τροφοδοτώντας τον εγκέφαλο με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του και παροτρύνοντάς τον, μέσω της επιβράβευσης, να προβεί στις επιθυμητές αναπροσαρμογές . Έτσι, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, παροτρύνουμε τον εγκέφαλο
να διατηρεί την επιθυμητή κατάσταση (π.χ. συγκέντρωση ή/και χαλάρωση). Βαθμιαία
ο εγκέφαλος μαθαίνει, ακριβώς όπως μαθαίνει οτιδήποτε άλλο. Και, όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα είδη μαθήσεως, ο εγκέφαλος έχει την τάση να διατηρεί τη νέα ικανότητα.
Ο εγκέφαλος αποτελείται από πολλά διαφορετικά συστήματα ένα εκ των οποίων είναι το βιοηλεκτρικό σύστημα.
Το βιοηλεκτρικό προφίλ είναι η σύνθεση της σκέψης καθώς και το πλαίσιο στο οποίο εμφανίζεται συμπεριλαμβανόμενης της χημικής σύνθεσης, της μεταβολικής και ορμονικής κατάστασης και της φυσιολογικής σύνδεσης με το σώμα.
Ο εγκέφαλος επικοινωνεί με το σύστημα αυτό, κάνοντας χρήση των νευροδιαβιβαστών και των διάφορων εγκεφαλικών κυμάτων που μας βοηθούν να σκεφτούμε, να κινηθούμε, να κοιμηθούμε, να εργαστούμε, να μελετήσουμε κ.λπ.
Το κεντρικό νευρικό σύστημα έχει ένα σημείο ρύθμισης της φυσιολογικής δραστηριότητας που αφορά τα επίπεδα διέγερσης, εγρήγορσης, σταθερότητας και ευελιξίας.

Ωστόσο το κεντρικό νευρικό σύστημα κάτω από διάφορους παράγοντες (π.χ. σωματικά και ψυχικά τραύματα, στρες, τοξίνες, έλλειψη βιταμινών, χρήση ουσιών) μπορεί να απορυθμιστεί, με αποτέλεσμα συχνά να εμφανίζονται μαθησιακές δυσκολίες, υπερκινητικότητα, έλλειψη συγκέντρωσης και προσοχής, κατάθλιψη, αγχώδεις διαταραχές, κρίσεις πανικού κ.λπ.
Οι αλλαγές που προκύπτουν μπορούν να καταγραφούν με την μέτρηση της ηλεκτρικής δραστηριότητας του εγκεφάλου.
Ο νεύρο-προγραμματισμός  είναι ένας τρόπος για να ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα και βασίζεται στην βιολογική αρχή της αυτορύθμισης.
Ο νεύρο-προγραμματισμός  μπορεί να βοηθήσει στο άγχος και την κατάθλιψη ή τη χρήση ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ,  μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα των σωματικών και συναισθηματικών προβλημάτων όπως είναι οι ημικρανίες ή και το μετα-τραυματικό στρες, Ακόμα και άτομα με μεγάλα επιτεύγματα χρησιμοποιούν την εκπαίδευση μέσω του ΗΕΓ για να ενισχύσουν τις ικανότητες τους στον αθλητισμό, στις επιχειρήσεις και τις τέχνες.


Πώς γίνεται
Με την χρήση  ΗΕΓ καταγράφουμε  τα κύματα του εγκεφάλου. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και δεν περιλαμβάνει την εφαρμογή οποιοσδήποτε τάσης ή ρεύματος στον εγκέφαλο, έτσι είναι εξ ολοκλήρου μη επεμβατική.

 

 

Αλλάξτε την πλοκή μια κινηματογραφικής ταινίας μονο με την σκέψη, σε περίπτωση άγχους ο πρωταγωνιστής χάνει, σε χαλάρωση ο πρωταγωνιστής νικάει, ένα νέο σύστημα νεύρο ανάδρασης μονο στα εργαστήρια της Brain Tech Kimoglou 7 System στην Αριδαία Ν. Πέλλας

 Έλεγχος των σκέψεων και σωματικών λειτουργιών με τα τα νέα συστήματα ανάδρασης και νεύρο προγραμματισμού δημιουργίας του Dr. D. Κίμογλου

 

 Το ινστιτούτο Kimoglou System διαθέτει ειδικό σύστημα το οποιο διαβάζει την κίνηση των ματιών η του κεφαλιού για να μπορούν να συμμετέχουν στα προγράμματα μας (διαδραστικά παιχνίδια μνήμης, συγκέντρωσης εικονικής πραγματικότητας κ.α) άτομα με κινητικά προβλήματα

 

4 νέες αίθουσες οι 2 με τεχνολογία 4 διαστάσεων, αίθουσες πλήρως εξοπλισμένες με ρομποτικά συστήματα, 3d projector και dolby

Νέο σύστημα με 5 Laser και συσκευή ολογράμματος στο ινστιτούτο, για δημιουργία οπτικών ερεθισμάτων, ένα πρωτότυπο και πρωτοποριακό σύστημα του Dr. D. Κίμογλου

 

 

Κλινική ύπνωση

Όταν η ύπνωση χρησιμοποιείται για κλινική αγωγή ασθενών, ονομάζεται «υπνοθεραπεία». Σ' αυτή την περίπτωση, ο θεραπευτής πρέπει να είναι εκπαιδευμένος στη συμβουλευτική, την ψυχοθεραπεία και την ύπνωση. Στη διάρκεια της συνεδρίας γίνεται κυρίως ψυχοθεραπεία, και σε συνειδητή και σε υπνωτική κατάσταση, όπου η ύπνωση είναι ένα εργαλείο που βοηθά τη θεραπεία.
Στη διάρκεια της υπνοθεραπείας ο ασθενής μαθαίνει πολλά πράγματα για τους τρόπους με τους οποίους συντηρεί το πρόβλημα του, τόσο σε συνειδητό όσο και σε ασυνείδητο επίπεδο. Τα πρότυπα συμπεριφοράς (που συχνά προέρχονται από την παιδική ηλικία) διερευνούνται από την οπτική γωνία του ενήλικα πια, και εξετάζεται η σύγκρουση ανάμεσα στις σκέψεις και τα συναισθήματα. Γενικά, τα προβλήματα σχετίζονται με συναισθήματα ακατάλληλα και υπερβολικά για την πραγματική κατάσταση.

Στην υπνοθεραπεία ο  θεραπευτής δεν ελέγχει τον ασθενή,  ο ασθενής ελέγχει τον εαυτό του και στην ουσία κάνει την ύπνωση ο ίδιος στον εαυτό του. Ο θεραπευτής τον οδηγεί και τον βοηθά να πετύχει τους στόχους της ύπνωσης.
Ο ασθενής εισέρχεται σε ύπνωση μόνο εάν ο ίδιος το θελήσει και το πράξει. Μπορεί να εξέλθει από την ύπνωση όταν ο ίδιος το αποφασίσει. Δεν υπάρχει απώλεια συνείδησης κατά την ύπνωση. Επίσης δεν υπάρχει αμνησία μετά από την υπνοθεραπεία, εκτός από ένα μικρό ποσοστό περιπτώσεων.

Περισσότερα εδώ

 

Tο ινστιτούτο στην Αριδαία Ν. Πέλλας στο οποιο εφαρμόζεται το πρωτοποριακό σύστημα "7" του Dr. D. Κίμογλου το έχουν επισκεφτεί άνθρωποι από περισσότερες από 10 χώρες, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

 

Μέθοδος Kimoglou Seven

 Η μέθοδος "Kimoglou 7" είναι μια εκπαιδευτική μέθοδος, βασισμένη σε 7 στάδια με τα οποία μπορούμε να αξιοποιήσουμε περισσότερο τις δυνατότητες του εγκεφάλου.
Η Μέθοδος "Kimoglou 7”  αποτελείτε από  σειρά τεχνικών (χαλάρωσης, οραματισμού, ύπνωσης, ψυχικής και σωματικής αποτοξίνωσης ) οι οποίες βοηθούν τον άνθρωπο να να ελέγχει και να χρησιμοποιεί περισσότερο το νου και τις δυνατότητές του, ώστε να βελτιώσει τη ζωή του, να πετυχαίνει τους στόχους του, να απαλλαχθεί από το στρες, και τις φοβίες του, να αυξήσει τη μνήμη και την αυτοπεποίθηση του, να κόψει το κάπνισμα, να μειώσει το βάρος του, να εξαλείφει τον πόνο, να αυτοθεραπεύεται.

Η μέθοδος "Kimoglou 7" μας δείχνει πώς μπορεί ο καθένας να μάθει να προλαμβάνει ασθένειες και να αυτοθεραπεύεται. Η μέθοδος είναι ολιστική και περιλαμβάνει προστατευτικές τεχνικές ολιστικής υγείας.

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε την μέθοδο "7" του Dr. Δημήτρη Κίμογλου, μια μέθοδο που έχουν εμπιστευτεί εκατοντάδες άνθρωποι σε περισσότερες από 10 χώρες, μια μέθοδος που βασίζεται στην αφαίρεση ( σβήσιμο) αρνητικών συναισθηματικών κρίκων και έχει άμεσα αποτελέσματα σε ποσοστό περισσότερο από 90% Από την πρώτη κιόλας συνεδρια η διαφορα είναι εμφανής και ο πελάτης αισθάνεται απελευθερωμένος από αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος αλλα και του παρόντος, ένα πρωτοποριακό ολιστικό σύστημα που υποστηρίζεται με τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
Η μέθοδος χρησιμοποιεί τεχνικές κλινικής ύπνωσης, ολιστικής αποτοξίνωσης, νεύρο ανάδρασης, Θεραπεία εικονικής πραγματικότητας, Νευρο- προγραμματισμό, Θεραπεία με ήχο Brain Waves κ.α.
Η ύπνωση χρησιμοποιείται συχνά για να βοηθήσει ανθρώπους να απαλλαγούν από το άγχος,την αϋπνία, τον πανικό και τις φοβίες, καθώς επίσης και για ελεγχο του πόνου, τους πονοκέφαλους, και τα προβλήματα ευερέθιστων εντέρων. Χρησιμοποιείται επίσης για εθισμούς , ενίσχυση ή απώλεια βάρους.

 Περισσότερα εδώ

 

Η μέθοδος 7  και η κλινική ύπνωση δεν αντικαθιστούν τις συμβουλές -οδηγίες  ή την θεραπεία  του γιατρού σας ή του ειδικού υγείας .  Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας Ψυχικό ή  σωματικό πρέπει ν' απευθύνεστε στον γιατρό σας που είναι ο πλέον αρμόδιος για να σας δώσει  θεραπεία ή συμβουλές για την περίπτωση σας. Επιπλέον μην παίρνετε φάρμακα χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας και ούτε να τροποποιείτε τις θεραπείες που σας δίνει χωρίς να τον ενημερώνετε. Η  μέθοδος 7 δεν είναι θεραπεία αλλά  ένας εναλλακτικός τρόπος αυτό -βελτίωσης που βασίζετε σε τεχνικές χαλάρωσης, δεν χρησιμοποίει φάρμακα ή επεμβατικές τεχνικές παρά μόνο άπλες τεχνικές χαλάρωσης και καθοδηγούμενου οραματισμού με χρήση τεχνολογίας , ήχου και εικόνας.  Η μέθοδος  δεν μπορεί  να αντικαταστήσει την εξιδανικευμένη βοήθεια, την επαγγελματική κρίση ή την παροχή θεραπείας ενός επαγγελματία υγείας, σε κάθε πρόβλημα δρα βοηθητικά και εναλλακτικά και όχι ως κύρια θεραπεία